vineri, 16 ianuarie 2015

Idei creative pentru Guestbook


Organizarea unei nunți poate dura ceva timp, nunta în sine durează câteva ore, care  zboara destul de repede, însă amintirile rămân o viață.
Pozele și filmarea de la nuntă sunt cele mai de preț amintiri care durează în ani , însă pe lângă acestea puteți adăuga si guestbook-ul sau cartea cu amintiri.
În loc de cunoscutele caiete frumos decorate, în ziua de azi își fac loc  noi idei despre cum să ai un guestbook original.
Simple bucăți de hârtie, cum sunt cele din imagine , pot ascunde sfaturi prețioase date de nuntași  mirilor, pentru o căsnicie fericită și de durată.







Și dacă tot vorbim de sfaturi, invitații pot să le scrie câteva cuvinte tinerilor căsătoriți, aceste mesaje urmând să fie introduse într-o sticlă, inspirația venind de la cunoscutul film Message in a bottle.







O altă idee care implică culoare și imaginație este copacul amintirilor, unde cei prezenți la nuntă sunt invitați să coloreze copacul cu amprentele lor.Știm deja, că un copac verde simbolizeaza viață și fericire, ceea ce li se dorește și mirilor.



Puteți achiziționa copacul  amintirilor de pe pagina noastră de facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu