vineri, 16 ianuarie 2015

Cum să-ți personalizezi nunta


Locația, muzica, aranjamentele florale sunt importante pentru a avea o nuntă de succes despre care toata lumea să vorbească mult timp după ce s-a terminat, însă micile detalii fac uneori diferența.

Putem vorbi de lucruri simple cum ar fi să asezați un fir de floare pe șervetul de masa, cum se vede in poza de mai jos.Sigur îl va lua prin surprindere pe cel care se va aseza la masă.



În locul scrisului pe pantofii miresei, așa cum spune tradiția, un nou trend își face locul.
Stickerele care se lipesc pe pantofi, atât pe cei ai miresei cât și pe cei ai mirelui, sunt la mare modă printre tinerii însurăței. Și  cum  observăm în pozele de mai jos sunt și de mare efect.




Momentul tortului este unul emoționant, dar se poate întâmpla ca ceea ce vedeți să nu fie chiar ceea ce ați comandat si care vă poate strica toată nunta.
Sper să nu treceți printr-o asemenea situație, însă noi avem soluția, un cake topper poate fi salvarea într-un astfel de caz, sau poate să scoată și mai mult în evidență un tort spectaculos.
Toppurie pot fi personalizate cu numele mirilor, ceea ce înseamnă că, după nuntă îl puteți folosi pe post de decorațiune.





Prezidiul sau candy barul pot fi înfrumusetațe dacă adăugam diverse mesaje sau chiar inițialele noastre. MRS & MR sunt deja la mare modă, cuvintele ca LOVE sau FAMILY sunt printre preferatele tinerilor.
Albe sau în  temă cu nunta, cuvintele sau literele din lemn sau polistiren fac senzație iar voi puteți să aprobați sau să dezabrobați privind imaginile de mai jos.




















Pe pagina noastră de facebook puteţi găsi o varietate de produse care vă vor face nunta una de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu